infrarood vloerverwarming

Vloerverwarmingsfolie

De vloerverwarmingsfolie zorgt voor de warmteafgifte. Deze folie komt op een isolatie- en reflectielaag te liggen zodat de warmte niet in de vloer verdwijnt. Boven op deze folie komt nog een beschermlaag en daarop komt uw gewone vloer te liggen.

Isoleren van binnenuit achten wij een stuk efficiënter, dan bijvoorbeeld het isoleren van de kruipruimte. Zo bespaart u aanzienlijk op uw initiële investering en kunt u toch gasloos verwarmen.

blote voeten op vloerverwarming

Vloer leggen

Creon Energy kan ook uw vloer leggen op een door u gewenste wijze. Wij verzorgen uw laminaat vloer of stenen vloer. Hierna ervaart u het genot van een verwarmde vloer in de koude maanden. Door de efficiënte warmteafgifte en de binnenshuis isolatie zult u dit ook positief ervaren in uw portemonnee.

thermostaat zonder gas

Slimme thermostaat

Dankzij een slimme thermostaat kan elk verblijf ingesteld worden op een eigen temperatuur. Zo zult u nooit meer ongewenst een koude slaapkamer hebben als uw woonkamer een comfortabele temperatuur heeft bereikt. Deze thermostaat is te bedienen middels de mobiele telefoon. Zo heeft u geen radiatoren meer in uw verblijven en zult u nergens een thermostaat in het zicht hoeven te hebben.

DRAAG BIJ AAN EEN GASLOOS BESTAAN ZONDER CO2 UITSTOOT
Vraag ons om een berekening te maken voor het verwarmen van uw ruimte!