Visie

De energiemarkt verandert, het gebruik van traditionele fossiele brandstoffen zal plaatsmaken voor duurzame energieoplossingen. De technologie verandert snel en dat vraagt aanpassingsvermogen van de installateurs en de klanten.

 

Missie

Het is onze missie om de consument de mogelijkheid te geven om zo veel mogelijk te profiteren van de kansen die deze energietransitie oplevert. Dit doen wij uitermate professionele wijze en dit ziet u terug in onze dienstverlening. Wij blijven met de klant in contact, ook na oplevering van de installaties.

 

Experts

Creon Energy werkt alleen met goed opgeleide experts teneinde een hoge kwaliteit van duurzame energie installaties te realiseren.

 

Ontstaan

Creon Energy is een jong bedrijf en ontstaan in 2018. Dit bedrijf is opgestart om een specifieke doelgroep te voorzien van high-end totaaloplossingen rondom duurzame energie.

SNELLE & BETROUWBARE SERVICES
Vraag vrijblijvend advies

Van idee tot realisatie

Wij helpen u graag met het uitdenken van de energie oplossingen die past bij uw wensen. Dat begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen duidelijk worden. Hiermee kunnen wij vervolgens komen tot een gedegen advies waarna we snel over kunnen gaan tot realisatie om uw wensen te realiseren.

Installatie zonder zorgen

Wij begrijpen dat het laten aanleggen van een installatie op uw dak nogal spannend kan zijn. Gebeuren de werkzaamheden wel veilig (valt er niemand van het dak). Ontstaan er nu en in de toekomst geen (brand-) gevaarlijke situaties. Onze aanpak is zorgvuldig, uitermate veilig tijdens de installatie en ook het resultaat na de installatie is bij ons veiliger dan bij de meeste andere installatiebedrijven.

Onderhoudswerkzaamheden

Nadat de installatie in werking is gesteld zullen wij in overleg met de klant op regelmatige basis onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Dit betreft het schoonmaken van de panelen, het controleren van de aansluitingen en op afstand het monitoren van de opbrengst per individueel paneel. Op deze manier levert uw installatie zo veel mogelijk rendement op.