Creon Energy levert niet alleen zonnepanelen, maar ook warmte op basis van elektriciteit. Onlangs hebben we een stacaravan voorzien van 450 watt vloerverwarming op basis van een infraroodvloerverwarming systeem. De behoefte van deze klant was om in het voor- en najaar de caravan in de nacht op temperatuur te kunnen houden. Zeker de wat oudere stacaravans hebben de eigenschap dat ze in de nacht aardig afkoelen. Met deze beperkte investering zou het de klant moeten lukken om de temperatuur van de caravan in de nacht op peil te houden. In het voorjaar informeren zullen we de resultaten hier delen.

De eenvoudig te bedienen thermostaat heeft een vorst beschermingsstand. Deze week heeft het gevroren en dit was de enige stacaravan op het terrein waarvan het dak in de ochtend niet was bevroren.

Het idee is om deze stacaravan volgend jaar te gaan voorzien van een accu en zonnepanelen zodat deze elektrische warmtevoorziening op duurzame wijze wordt opgewekt. Bij elke stap zal er een update worden toegevoegd aan dit dossier.

Heeft u ook een stacaravan en bent u bereid om voor een beetje extra comfort te investeren. Dan kan Creon Energy u van dienst zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.