Onlangs heeft Mario Voorbij de opleiding Solar-Topfitter met succes afgerond. Deze opleiding richt zich op het veilig en efficient installeren van zonnepanelen systemen. Belangrijke aspecten tijdens deze opleiding zijn de veiligheidseisen op het dak, maar ook van het materiaal en de installatie zelf. Een zonnepaneel installatie wordt geleverd met de intentie dat deze gedurende de gehele levensduur veilig blijft functioneren.

Met Creon Energy weet u zeker dat uw installatie op een veilige wijze wordt geïnstalleerd. Tussen het overzicht van de geregistreerde Solar-Topfitter staat nu ook Creon Energy.

Switch2Solar over de inhoud van de opleiding:

“Met het inschakelen van een Solar-Topfitter heeft u de zekerheid van een kwalitatieve en veilige installatie van uw zonnepanelen!

Men gediplomeerd Solar-Topfitter is een optimaal opgeleide installateur en heeft het examen van de praktijkopleiding bij Switch2Solar met succes afgerond. Een kandidaat is geslaagd voor het examen als uit de beantwoording van de toetsen blijkt dat hij de materie kent en doorgrond en in de praktijkoefeningen laat zien dat hij over de juiste capaciteiten beschikt.

De opleiding is gericht op veilig én kwalitatief installeren en besteed veel aandacht aan veiligheid, constructieve aspecten, het dak en de aansluiting van de panelen op de omvormer. U kunt met een gerust hart uw installatie door een Solar-Topfitter laten plaatsen!

Met een Solar-Topfitter haalt u een échte vakman in huis!”