De behoeftes rondom duurzame energie houden niet op bij het installeren van zonnepanelen. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat het hier pas begint. Een belangrijke energiebehoefte in ons huishouden wordt gevormd door de warmtevoorziening. Veelal verwarmen we in Nederland onze huizen nog met gas en in veel gevallen vindt de distributie van warmte plaats middels radiatoren aan de muren.

Deze traditionele warmtevoorziening in huishoudens zal de komende jaren plaats gaan maken voor andere vormen van verwarmen. Tijdens onze zoektocht naar alternatieve producten om uw huis te verwarmen zijn we terechtgekomen bij het bedrijf Zondergas. Dit bedrijf levert al een aantal jaren complete warmte installaties voor huishoudens op basis van infrarood technologie. Dit betreft een onderhoudsvrije oplossing tegen voor met een lage investering.

Creon Energy kan u adviseren over de diverse infrarood verwarmingsoplossingen van ZonderGas.

Samen gaan we verduurzamen!